Nyårssupé

SAMTLIGA MENYER INGÅR ETT GLAS MOUSSERANDE

MENY ETT
695:-

GAMBERI AL AGLIO
Vitlöksstekta tigerräkor, chili, vitlök, persilja serveras med vitlöksbröd.
TAGLIATA DI MANZO
Grillad Black Angus Entrecote serveras med friterad örtpotatis,
portabellosvamp och grönpepparsås.
TIRAMISU
Italiensk klassiker med lager av kaffedoppade savoiardkex och
mascarponecreme toppad med ett lager kakao.

MENY TVÅ
695:-

CARPACCIO DI BRESAOLA
Med Karl-johan svamp och pilgrimsmusslor toppad med balsamicocreme.
TONNO ALLA GRIGLIA
Grillad tonfisk serveras med smörstekta Baby grönsaker och toppat med avokadocrème.
PANNA COTTA
Vaniljpannacotta serveras med färska bär och hallonsorbet

MENY TRE
595:-

TARTINE AL CAVIALE
Kalix löjrom på rostad bröd med rödlök, creme fraiche och dill
RAVIOLACCI AL GORGONZOLA
Karl Johansvampsfylld Raviolacci pasta serverad med gorgonzolasås och tryffel.
CREME BRULE
Creme brule serverad med kärska bär och vaniljglass.

Menu